autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

cartofi cu cotlet de porc la gratar

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ulei, faina, smantana, lapte, oua, cascaval, cartofi, piper, sare, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cotletul se inabusa intr-o tava in 75 ml de ulei si 100 ml de apa, pana se rumeneste. Faina dizolvata in 100 ml de apa rece se adauga in 50 ml de ulei incalzit, se adauga restul de lapte si se fierbe totul 15 min., amestecandu-se continuu. Se raceste compozitia, se adauga ouale, piper, sare si cartofi, apoi se asaza intr-o tava unsa cu 25 ml de ulei si tapetat cu pesmet.
Se presara cascavalul ras si se introduce la tava la cuptor cca 25 min. pentru gratinare.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi cu cotlet de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pachetele cu legume

Pachetele cu legume

Morcovii curatati, spalati se oparesc 3 minute in apa cu putina saresi ceapa. Taiem morcovii  in

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Salvie in pastella

Salvie in pastella

Se pregateste pastella, se pune in frigider pt 30 minute. Foile de salvie se spala, se sterg cu hartie

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Piept de pui cu sos de rosii si masline