autor:

Anonim

» » Aperitive

CARTOFI CU COTLET DE PORC

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ulei, faina, smantana, lapte, oua, cascaval, cartofi, piper, sare, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cotletul se inabusa intr-o tava in 75 ml de ulei si 100 ml de apa, pana se rumeneste. Faina dizolvata in 100 ml de apa rece se adauga in 50 ml de ulei incalzit, se adauga restul de lapte si se fierbe totul 15 min., amestecandu-se continuu. Se raceste compozitia, se adauga ouale, piper, sare si cartofi, apoi se asaza intr-o tava unsa cu 25 ml de ulei si tapetat cu pesmet.
Se presara cascavalul ras si se introduce la tava la cuptor cca 25 min. pentru gratinare.
Daca ti-a placut reteta noastra "CARTOFI CU COTLET DE PORC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Arosto con le patate (Cotlet de porc cu cartofi)

Arosto con le patate (Cotlet de porc cu cartofi)

Cotletul de porc se spala, se usuca cu un servet, se sareaza, se pipereaza, se pune catelul de usturoi

14 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Cotlet de Porc  cu Cartofi umpluti

Cotlet de Porc cu Cartofi umpluti

Se iau bucatile de cotlet se sareaza si se condimenteaza cu boia pe ambele parti, dupa care se aseaza

3 voturi    6 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
castraveti umpluti