Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
5 cartofi, 7 oua, 150 gr. bacon, 150 gr. cascaval, 200 gr smantana
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se fierb cartofii taiati cubulete cu putina sare. Se fierb tare 2-3 oua. Se da cascavalul pe razatoarea cu gauri mari. Se taie bacon-ul feliute subtiri si se caleste putin in tigaie fara grasime. Se freaca smantana cu 4 oua, sare, piper, vegeta. Se unge cu putin unt un vas de yena si se asaza succesiv 2-3 straturi de cartofi, ou fiert, bacon si cascaval. Ultimul strat este de cascaval. Se toarna peste straturi amestecul de smantana si se face loc cu furculita sa se patrunda bine. Se da la cuptor 1 ora.
Se serveste cald sau rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu crusta" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Mod de preparare:
Se pun la fiert cartofii in apa cu sare; dupa ce au fiert, se curata de coaja
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate