Cartofi se spala bine si se pun la fiert.Cand sunt gata, se scurg se curata de coaja, se lasa sa se raceasca, se taie cuburi, mai mari si se pun, intr-un castron.Daca se foloseste fasole verde, aceasca se curata si se fierbe 10 min in apa cu sare.
Se adauga ambele tipuri de fasole scurse bine peste cartofi, se condimenteaza cu sare si piper, si se amesteca.Se adauga tonul scurs, rucola si se amesteca usor.Se serveste stropita cu ketchup, dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii