Cartofi se spala bine si se pun la fiert.Cand sunt gata, se scurg se curata de coaja, se lasa sa se raceasca, se taie cuburi, mai mari si se pun, intr-un castron.Daca se foloseste fasole verde, aceasca se curata si se fierbe 10 min in apa cu sare.
Se adauga ambele tipuri de fasole scurse bine peste cartofi, se condimenteaza cu sare si piper, si se amesteca.Se adauga tonul scurs, rucola si se amesteca usor.Se serveste stropita cu ketchup, dupa gust.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii