autor:

Anonim

» » Aperitive

Cartofi cu friptura de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
carne de porc, cartofi, ulei, faina, ceapa, sare, piper, cimbru, vin alb, smantana, boia de ardei dulce, foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se asaza in tava in 50 ml de ulei si 100 ml de apa, se introduce la cuptor pentru a se rumeni si se stropeste cu jiul format. Cand e gata, se portioneaza. Separat, se inabusa ceapa in 100 ml de ulei si 100 ml de apa fiarta. In sosul format se adauga cartofii, foile de dafin, cimbrul si faina dizolvata in 50 ml de apa rece. Cand cartofii sunt fierti,se adauga vin si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu friptura de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Friptura de porc la cuptor cu cartofi

Friptura de porc la cuptor cu cartofi

Carnea eu o pregatesc cu o zi inainte sa se marineze. Amestec berea cu sare, piper, ceapa taiata

2 voturi    0 comentarii
59 min
Mancaruri cu carne
Friptura de porc cu cartofi natur

Friptura de porc cu cartofi natur

Ceafa se spala, cartofii se curata si se taie in felii mai maricele. Ardeiul se taie julien, costita

13 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • cartofi
  • ulei
  • faina
  • ceapa
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • vin alb
  • smantana
  • boia de ardei dulce
  • foi de dafin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pogaci