autor:

Anonim

» » , , Aperitive, Aperitive, Fripturi

Cartofi cu friptura de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de porc, cartofi, ulei, faina, ceapa, sare, piper, cimbru, vin alb, smantana, boia de ardei dulce, foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se asaza in tava in 50 ml de ulei si 100 ml de apa, se introduce la cuptor pentru a se rumeni si se stropeste cu jiul format. Cand e gata, se portioneaza. Separat, se inabusa ceapa in 100 ml de ulei si 100 ml de apa fiarta. In sosul format se adauga cartofii, foile de dafin, cimbrul si faina dizolvata in 50 ml de apa rece. Cand cartofii sunt fierti,se adauga vin si piper
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu friptura de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Fripturã din piept de porc picant cu cartofi Hasselback

Fripturã din piept de porc picant cu cartofi Hasselback

Carnea se condimenteazã cu sare,piper,usturoi feliat,dafin,rozmarin,picant,pastã de ardei si 1

10 voturi    15 comentarii
1h
Fripturi
Friptura de porc umpluta cu ficatei, cu garnitura de varza dulce si cartofi

Friptura de porc umpluta cu ficatei, cu garnitura de varza dulce si cartofi

Carnea de porc o filetam cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit, astfel incat sa obtinem o bucata

4 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • cartofi
  • ulei
  • faina
  • ceapa
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • vin alb
  • smantana
  • boia de ardei dulce
  • foi de dafin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu mamaliguta