autor:

Anonim

» » , , Aperitive, Aperitive, Fripturi

Cartofi cu friptura de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de porc, cartofi, ulei, faina, ceapa, sare, piper, cimbru, vin alb, smantana, boia de ardei dulce, foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se asaza in tava in 50 ml de ulei si 100 ml de apa, se introduce la cuptor pentru a se rumeni si se stropeste cu jiul format. Cand e gata, se portioneaza. Separat, se inabusa ceapa in 100 ml de ulei si 100 ml de apa fiarta. In sosul format se adauga cartofii, foile de dafin, cimbrul si faina dizolvata in 50 ml de apa rece. Cand cartofii sunt fierti,se adauga vin si piper
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu friptura de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc cu cartofi si sos bechamel

Friptura de porc cu cartofi si sos bechamel

Acesta este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa. Fripturile se fac cum doreste fiecare pe gratar

3 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Friptura picanta din piept de porc cu cartofi piure

Friptura picanta din piept de porc cu cartofi piure

Condimentati feliile de carne cu cimbru, piper si concentrat de ciuperci. Intr-o tigaie antiaderenta

20 voturi    11 comentarii
50 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • cartofi
  • ulei
  • faina
  • ceapa
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • vin alb
  • smantana
  • boia de ardei dulce
  • foi de dafin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulouri de pui cu sos de Sana şi hrean