Aceasta reteta am facut-o, inspirandu-ma dupa reteta lui Sidy : " Cartofi frantuzesti " la care am adaugat ce am mai gasit prin frigider. In tava unsa cu margarina punem primul strat, format din felii subtiri de mamaliga. Peste, asezam feliile de cartofi, apoi ceapa, feliile de oua (fierte tari), branza de burduf, si 150 g smantana. Acoperim cu al 2-lea strat de cartofi, peste care punem smantana ramasa si feliile de rosii in stil ornamental, functie de talentul fiecaruia.Punem laptele , sare , piper si dam la cuptor 30 minute.(temperatura moderata). POFTA BUNA !!!!! CUGETARE : Mestesugul nu intrece talentul ci numai il desavarseste .-M. CERVANTES

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii