Aceasta reteta am facut-o, inspirandu-ma dupa reteta lui Sidy : " Cartofi frantuzesti " la care am adaugat ce am mai gasit prin frigider. In tava unsa cu margarina punem primul strat, format din felii subtiri de mamaliga. Peste, asezam feliile de cartofi, apoi ceapa, feliile de oua (fierte tari), branza de burduf, si 150 g smantana. Acoperim cu al 2-lea strat de cartofi, peste care punem smantana ramasa si feliile de rosii in stil ornamental, functie de talentul fiecaruia.Punem laptele , sare , piper si dam la cuptor 30 minute.(temperatura moderata). POFTA BUNA !!!!! CUGETARE : Mestesugul nu intrece talentul ci numai il desavarseste .-M. CERVANTES
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii