Se fierb cartofii circa 20 de minute si in ultimele 3 minute se introduc in apa si cepele intregi, necuratate. Se lasa sa se scurga, dupa care se curata cartofii de coaja si se taie in doua pe lung. Lebarul se curata de pielita si se taie felii groase de 1 cm. Se presara sarea intr-o forma termorezistenta si peste ea se aseaza cartofii cu taietura in sus. Deasupra, se pun feliile de lebar si frunzulitele de patrunjel, iar cepele - cu coaja cu tot - se taie in doua pe orizontala si se pun in forma. Cartofii se dau circa 20 de minute la cuptorul incins la 200gr. si se servesc fierbinti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii