1.Se incalzeste cuptorul la 200ᵒC.
2.Se intinde aluatul foietaj si se taie cercuri de diferite dimensiuni.Se aseaza cercurile (eu le-am alungit putin, pentru a nu avea o forma perfecta de cerc) pe o tava stropita cu putina apa, apoi se ung cu miere.Se dau la cuptor 10-15 minute, pana se rumenesc.
3.Se fac bilute din pasta de zahar verde (pentru mazare) , iar din pasta portocalie/rosie se formeaza morcovi, carora, pe urma, li se pun codita din pasta de zahar verde.
4.Se pun intr-un bol “cartofii”, “mazarea”si “ morcovii”, apoi se servesc.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii