1.Se incalzeste cuptorul la 200ᵒC.
2.Se intinde aluatul foietaj si se taie cercuri de diferite dimensiuni.Se aseaza cercurile (eu le-am alungit putin, pentru a nu avea o forma perfecta de cerc) pe o tava stropita cu putina apa, apoi se ung cu miere.Se dau la cuptor 10-15 minute, pana se rumenesc.
3.Se fac bilute din pasta de zahar verde (pentru mazare) , iar din pasta portocalie/rosie se formeaza morcovi, carora, pe urma, li se pun codita din pasta de zahar verde.
4.Se pun intr-un bol “cartofii”, “mazarea”si “ morcovii”, apoi se servesc.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii