1.Se incalzeste cuptorul la 200ᵒC.
2.Se intinde aluatul foietaj si se taie cercuri de diferite dimensiuni.Se aseaza cercurile (eu le-am alungit putin, pentru a nu avea o forma perfecta de cerc) pe o tava stropita cu putina apa, apoi se ung cu miere.Se dau la cuptor 10-15 minute, pana se rumenesc.
3.Se fac bilute din pasta de zahar verde (pentru mazare) , iar din pasta portocalie/rosie se formeaza morcovi, carora, pe urma, li se pun codita din pasta de zahar verde.
4.Se pun intr-un bol “cartofii”, “mazarea”si “ morcovii”, apoi se servesc.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii