autor:

tradaro

» » Aperitive

Cartofi cu miere a la Tradaro

Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 mai 2009

Ingrediente
* 250 g faina, * 250 g piure de cartofi, * 150 g miere, * 1 plic zahar vanilat, * 75 g unt topit, * 1/4 lingurita de scortisoara, * unt pentru prajit, * 100 g smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

- Intr-un bol se amesteca cu mixerul la viteza mica faina si piureul de cartofi.
- Dupa ce s-au amestecat bine se adauga untul topit, zaharul vanilat si scortisoara. Se framanta bine pana compozitia se desprinde de pe peretii bolului.
- Se intinde o foaie de 0,5 cm grosime si se taie rondele cu un pahar.
- Se coc pe ambele fete in unt incins. Se pot coace si in ulei, dar cu unt sunt mult mai gustoase. Asta depinde de preferinte dar si de ceea ce doresti sa scapi mai repede din camara.
Se servesc calde si cu putina smantana deasupra.

Se adauga un strop de suflet.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu miere a la Tradaro" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec aperitiv cu cabanos

Chec aperitiv cu cabanos

Muschiul file si pastrama le taiem cubulete. Maslinele le taiem rondele. Ardeiul rosu si kapia

12 voturi    24 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Cartofi in coaja la cuptor cu usturoi si rozmarin

Cartofi in coaja la cuptor cu usturoi si rozmarin

Se spala bine cartofii,si se taie cuburi mai mari .Intr-un vas se amesteca aproximativ 4-5 linguri

12 voturi    5 comentarii
1h 25 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

    Cred ca sunt foarte bune. Fac si eu, dar putin diferit. Fara miere.Modelez bile, le prajesc in ulei.Pudrez si merg bine de tot calde.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • * 250 g faina
  • * 250 g piure de cartofi
  • * 150 g miere
  • * 1 plic zahar vanilat
  • * 75 g unt topit
  • * 1/4 lingurita de scortisoara
  • * unt pentru prajit
  • * 100 g smantana

Raporteaza reteta

Retete
de tradaro
Chec Tradaro

Chec Tradaro

Inainte de a incepe prepararea checului se aprinde cuptorul si se lasa la minim pentru incalzire. Stafidele

47 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Mamaliga Tradaro

Mamaliga Tradaro

Intr-o craticioara se pune lapte, apa, gris, delikat, sare si se amesteca la foc iute pana fierbe

9 voturi    12 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Puricei de mamaliga Tradaro

Puricei de mamaliga Tradaro

Mamaliga se taie cubulete. Ouale se bat cu telul sau mixerul, se adauga laptele, branza, delikat,

14 voturi    12 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca sunt foarte bune. Fac si eu, dar putin diferit. Fara miere.Modelez bile, le prajesc in ulei.Pudrez si merg bine de tot calde.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Broccoli la abur cu fenicul pane si germeni de broccoli