- Intr-un bol se amesteca cu mixerul la viteza mica faina si piureul de cartofi.
- Dupa ce s-au amestecat bine se adauga untul topit, zaharul vanilat si scortisoara. Se framanta bine pana compozitia se desprinde de pe peretii bolului.
- Se intinde o foaie de 0,5 cm grosime si se taie rondele cu un pahar.
- Se coc pe ambele fete in unt incins. Se pot coace si in ulei, dar cu unt sunt mult mai gustoase. Asta depinde de preferinte dar si de ceea ce doresti sa scapi mai repede din camara.
Se servesc calde si cu putina smantana deasupra.
Se adauga un strop de suflet.
Pofta buna!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii