Cartofi cu mustar si patrunjel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Cartofi cu mustar si patrunjel

Ingrediente

  • 2 cartofi medii
  • cateva frunze de patrunjel
  • 2 lingurite de mustar a la Ancienne
  • 2 lingurite ulei de masline

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja si se decojesc. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Se taie cartofii cubulete si se amesteca cu uleiul, mustarul si patrunjelul tocat.

Simplu si delicios :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta