Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 18 august 2008
Ingrediente
carne de porc, cartofi, faina, unt, ulei, sare, smantana, cascaval, oua, lapte,
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Carnea se inbusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa. Separat in 50 g de unt topit se aduga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece , restul de lapte si se fierbe pana se ingroasa, dupa care se adauga cartofii, sare si se amesteca bine. Intr-o tava unsa cu 50 g de unt se asaza alternativ un strat din compozitia obtinuta,apoi un strat cu felii de ou. Deasupra se toarna smantana ,cascavalul ras si se introduce la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Pulpa de porc se taie fileuri si se bate putin cu ciocanul de snitel. Asezonam fileurile si le dam
Mod de preparare:
Spalam si curatam bine aripioarele de pui,apoi le dam cu ulei de masline extravirgin.Pun
20 voturi
16 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
gabi , 08 mai 2010
tu esti habauca fa? detaliaza si tu mai mult