Cartofii i-am curăţat, spalat şi tăiat în bucăţi mari, în patru, cam aşa ceva ..:P .
I-am pus la fiert într-o oală cu apă şi puţină sare şi i-am fiert foarte puţin, cam 5-8 minute, cât doar să se pătrundă puţintel, nu să fie bine făcuţi.
Apoi i-am întins într-o tavă, i-am stropit bine cu ulei de măsline şi am presărat salvie tocată...cam aşa două deşte...deci nici foarte multă, dar nici puţintică...
Am dat la cuptor până s-au rumenit drăguţ...
Noi i-am servit calzi cu friptură de porc şi ceapă la tavă, împreună cu un harbuz roşu murat. dar se pot folosi ca şi garnitură la orice fel de friptură....

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii