autor:

Anonim

» » Aperitive

cartofi cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
cartofi, ulei, ceapa, boia de ardei dulce, faina, smantana, marar verde, piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in ulei si 100 ml de apa, se adauga faina si se amesteca continuu. Apoi se adauga cartofii, boiaua de ardei, sare si apa pentru fierbere. Cand cartofii sunt fierti, se adauga marar si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pulpe superioare de pui cu cartofi natur si smantana

Pulpe superioare de pui cu cartofi natur si smantana

Aceasta mancare este o mancare usoara pt organism, o prepar dupa sarbatorile cu mese imbelsugate. Intro

11 voturi    6 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Zdrente de cartofi cu sos de smantana si carne

Zdrente de cartofi cu sos de smantana si carne

Se spala cartofii si se fierb in apa cu sare 25 de minute.Se scurg si se lasa sa se racoreasca,se

5 voturi    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec aperitiv