autor:

Anonim

» » Aperitive

cartofi cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
cartofi timpurii, sos de smantana, marar verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cartofii se fierb in apa cu sare. Se scurg de apa, se asaza pe un platou si se toarna deasupra so de smantana. Se serveste cald ornat cu marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciorba de cartofi dreasa cu ou si smantana

Ciorba de cartofi dreasa cu ou si smantana

Se curata, se spala si apoi se taie zarzavatul(morcovul se taie rondele, ceapa se taie marunt,telina

5 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cartofi noi cu smantana si cubulete din carne de porc cu sos

Cartofi noi cu smantana si cubulete din carne de porc cu sos

Cartofii se curata si se pun la fiert cu, condimente (sare, piper, rozmarin) dupa gust. Cand au fiert

8 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • cartofi timpurii
  • sos de smantana
  • marar verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Budinca aperitiv cu sunca si ardei