autor:

Anonim

» » Aperitive

Cartofi cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
cartofi, faina, foi de dafin, ceapa, boia, ulei, sare, smantana, otet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in ulei si 100 ml de apa. Se completeaza cu apa, apoi se adauga cartofii, sarea, boia de ardei dulce si foile de dafin. Cand cartofii sunt aproape fierti, se adauga faina dizolvta in apa. Se retrage vasul de pe foc, apoi se adauga smantana si otetul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
File de pangasius pane, cu sos de smantana si cartofi natur

File de pangasius pane, cu sos de smantana si cartofi natur

Pestele pane: Se portioneaza file-ul de pangasius (sau ce peste se doreste). Se condimenteaza pe

12 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Cartofi cu smantana

Cartofi cu smantana

Cartofii curatati, spalati si taiati cubulete se pun la fiert intr-o cratita. Cand incep sa fiarba,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • cartofi
  • faina
  • foi de dafin
  • ceapa
  • boia
  • ulei
  • sare
  • smantana
  • otet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Lipie cu jumari si praz