autor:

Anonim

» » Aperitive

Cartofi cu smantana (ardelenesti)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
cartofi, faina, foi de dafin, ceapa, boia, ulei, sare, smantana, otet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in ulei si 100 ml de apa. Se completeaza cu apa, apoi se adauga cartofii, sarea, boia de ardei dulce si foile de dafin. Cand cartofii sunt aproape fierti, se adauga faina dizolvta in apa. Se retrage vasul de pe foc, apoi se adauga smantana si otetul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu smantana (ardelenesti)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec Aperitiv

Chec Aperitiv

Telemeaua si cascavalul le dam prin razatoare, maslinele le taiem feliute, la fel procedam si cu

10 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata de telina si morcov

Salata de telina si morcov

Telina si morcovul se curata si se da pe razatoarea mica.Se adauga maioneza,sarea si zeama de lamaie

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • cartofi
  • faina
  • foi de dafin
  • ceapa
  • boia
  • ulei
  • sare
  • smantana
  • otet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ciuperci Champinion cu cascaval.