Cartofi cu smantana la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 cartofi medii
  • 6 oua
  • 500ml smantana
  • 200gr branza telemea
  • 200gr cascaval mai tare sa se poata da pe razatoare
  • sare
  • piper
  • o lingura de ulei

Mod de preparare

Cartofii se spala si se fierb in coaja.Dupa ce s-au fiert se lasa sa se raceasca bine,se curata decoaja.Se fierb ouala tari.Cartofii, ouale,branza si cascavalul se dau pe razatoarea mare si se aseaza in straturi intr-un vas de yena uns cu ulei.Straturile sunt cam asa:cartofi,oua,branza,cascaval,smantana,sare,piper si se repeta pana se termina ingredientele dar la sfarsit,ultimul strat este de cascaval.Se incinge cuptorul la 170 de grade si se da vasul la cuptor.Se lasa cam 30 min(pana cand cascavalul devine o crusta aurie).In retela \"normala\"ingredientele se taie felii dar sotului meu ii place mai mult asa cum v-am descris mai sus.Poze nu am facut inca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise