Cartofii se spala si se fierb in coaja.Dupa ce s-au fiert se lasa sa se raceasca bine,se curata decoaja.Se fierb ouala tari.Cartofii, ouale,branza si cascavalul se dau pe razatoarea mare si se aseaza in straturi intr-un vas de yena uns cu ulei.Straturile sunt cam asa:cartofi,oua,branza,cascaval,smantana,sare,piper si se repeta pana se termina ingredientele dar la sfarsit,ultimul strat este de cascaval.Se incinge cuptorul la 170 de grade si se da vasul la cuptor.Se lasa cam 30 min(pana cand cascavalul devine o crusta aurie).In retela \"normala\"ingredientele se taie felii dar sotului meu ii place mai mult asa cum v-am descris mai sus.Poze nu am facut inca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii