Reteta postata pe: 31 august 2009
Ingrediente
9 cartofi medii,6 oua,500ml smantana,200gr branza telemea,200gr cascaval mai tare sa se poata da pe razatoare,sare,piper,o lingura de ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Cartofii se spala si se fierb in coaja.Dupa ce s-au fiert se lasa sa se raceasca bine,se curata decoaja.Se fierb ouala tari.Cartofii, ouale,branza si cascavalul se dau pe razatoarea mare si se aseaza in straturi intr-un vas de yena uns cu ulei.Straturile sunt cam asa:cartofi,oua,branza,cascaval,smantana,sare,piper si se repeta pana se termina ingredientele dar la sfarsit,ultimul strat este de cascaval.Se incinge cuptorul la 170 de grade si se da vasul la cuptor.Se lasa cam 30 min(pana cand cascavalul devine o crusta aurie).In retela \"normala\"ingredientele se taie felii dar sotului meu ii place mai mult asa cum v-am descris mai sus.Poze nu am facut inca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
1)Carnea se condimenteaza cu sare, piper,chimion,dafin,usturoiul pisat,boia,pasta de ardei si vin.Se
19 voturi
9 comentarii
1h
Cartofii se curata de coaja ,se spala ,se taie rondele mai groase si se pun la fiert in apa cu sare.
Ii
41 voturi
11 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate