Cartofii se spala si se fierb in coaja.Dupa ce s-au fiert se lasa sa se raceasca bine,se curata decoaja.Se fierb ouala tari.Cartofii, ouale,branza si cascavalul se dau pe razatoarea mare si se aseaza in straturi intr-un vas de yena uns cu ulei.Straturile sunt cam asa:cartofi,oua,branza,cascaval,smantana,sare,piper si se repeta pana se termina ingredientele dar la sfarsit,ultimul strat este de cascaval.Se incinge cuptorul la 170 de grade si se da vasul la cuptor.Se lasa cam 30 min(pana cand cascavalul devine o crusta aurie).In retela \"normala\"ingredientele se taie felii dar sotului meu ii place mai mult asa cum v-am descris mai sus.Poze nu am facut inca.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii