Soia se pune putin la inmuiat in apa calda. Ceapa se taie solzi si se pune la prajit peste ea se pune morcovul dat pe razatoare si gogosarul taiat felii, se prajesc putin dar fara sa se rumeneasca, se adauga soia stoarsa apoi conserva de rosii, sare, piper si se mai lasa pe foc vreo 10 minute. Intre timp se curata cartofii,se spala se taie felii subtiri. Intr-o tava se pune putin ulei apoi un strat de cartofi, putina sare, rozmarin si se toarna din sosul facut peste ei, sosul se imparte in 3 facandu-se 3 straturi de cartofi si sos. Se pune putin ulei de masline si patrunjel verde tocat si se da la cuptor la foc mediu timp de 1 ora.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii