CARTOFI CU SOS

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g cartofi
  • 500 g rosii
  • 4 linguri ulei
  • boia
  • sare
  • zahar
  • 500 g brinza de vaci cu verdeata
  • 200 g smintina
  • 2 linguri hrean
  • 2 linguri ceapa ciorii

Mod de preparare

Cartofii si rosiile taiate felii, si unse cu ulei, se aseaza intr-o tava tapetata cu hirtie de copt; se preasara boia, sare si zahar. Se coc 35 min, la cuptor incins la 250 grade C. Se amesteca brinza de vaci cu smintina , hrean si rondele de ceapa ciorii. Se serveste cu cartofi,

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise