autor:

Anonim

» » Aperitive

Cartofi cu sunca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
sunca presata, ceapa, castraveti murati, mustar, pasta de tomate, cartofi, faina, lapte, smantana, cascaval, unt, ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 100 ml de ulei si 50 ml de apa, se adauga faina dizolvata in lapte, mustar, pasta de tomate si se fierbe totul cca 10 min. Se ia vasul de pe foc, se adauga sunca, castravetii, cartofii, smantana, sare si piper. Intr-o tava unsa cu unt se toarna compozitia obtinuta, se niveleaza, se adauga deasupra cascavalul ras, bucatile de margarina si se introduce la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Vinete cu sunca, cartofi si sos picant

Vinete cu sunca, cartofi si sos picant

Vinata, ardeiul, rosiile si usturoiul se taie rondele. Vinetele se pun la prajit intr-o tava cu foarte

6 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata calda de cartofi noi cu baby spanac si sunca

Salata calda de cartofi noi cu baby spanac si sunca

Se incinge cuptorul la 220 grade. Se asaza cartofii intr-o tava si se freaca cu o lingura de ulei

2 voturi    2 comentarii
50 min
Salate cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Arici umpluti cu carnati