Cartofii se fierb in coaja,apoi se curata si se taie rondele.Se sareaza rondelele si se ung cu unt topit.Intr-un vas uns cu ulei sau unt se pune un rand de cartofi,apoi toata sunca taiata cubulete si iar un strat de cartofi.Se bate oul cu laptele si se toarna peste cartofi.Se da vasul acoperit la cuptor si se coace 2o minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii