autor:

Anonim

» » Aperitive

Cartofi cu sunca gratinati

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
sunca presata, ceapa, castraveti murati, mustar, pasta de tomate, cartofi, faina, lapte, smantana, cascaval, unt, ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 100 ml de ulei si 50 ml de apa, se adauga faina dizolvata in lapte, mustar, pasta de tomate si se fierbe totul cca 10 min. Se ia vasul de pe foc, se adauga sunca, castravetii, cartofii, smantana, sare si piper. Intr-o tava unsa cu unt se toarna compozitia obtinuta, se niveleaza, se adauga deasupra cascavalul ras, bucatile de margarina si se introduce la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sunca gratinati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftelute marinate

Piftelute marinate

Carnea se da de 2 ori pe masina, se incorporeaza ceapa si painea muiata ,oua,sare, piper, ienibahar... Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chiftelute cu susan

Chiftelute cu susan

Numai bune alaturi de un piure de spanac ori de urzici, langa un piure de cartofi sau un platou cu

18 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Criss_love

    Criss_love (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2009

    Parerea mea este ca, ar trebui fierti macar pe jumatate.

  • Fara foto

    Isabela , 05 martie 2009

    Nu ai specificat cum sunt cartofii, fierti, cruzi, intregi, rasi, taiati, ??? O gospodina incepatoare ce ar face?

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Criss_love (Chef de cuisine)

Parerea mea este ca, ar trebui fierti macar pe jumatate.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pate de casa