autor:

Dachman Laura

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Cartofi dulci umpluti, copti de doua ori

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 mai 2009

Ingrediente
•2 cartofi dulci mari, in coaja, •1 conserva (200 gr) ananas cubulete, scurse, •1 lingura ulei, •1 lingura unt, •1 lingura zahar brun, •1 lingurita coaja de portocala, •1/2 lingurita sare, •2 linguri nuci cajou, tocate

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

1. Se incinge cuptorul la 175C.Se strapunge fiecare cartof de doua ori, cu varful unui cutit.
2. Se coc cartofii aprox. 50 minute, pana cand se inmoaie.Se lasa deoparte la racit, ca sa poata fi tinuti in mana.Se reduce temperatura cuptorului la 160°C.
3. Se taie cartofii in jumatati pe lungime.Se scobesc cu grija, astfel incat sa nu se rupa coaja.Miezul se pune intr-un castron.Se pastreaza coaja.In castronul cu miez de cartof se adauga ananas, ulei, unt, zahar, coaja de portocala si sare.Se amesteca cu mixerul pana ce se obtine un piure pufos.
4. Se pun jumatatile fara miez pe o tava de cuptor.Se umple fiecare jumatate cu amestecul cu miez.Se coc 15 minute.Se presara deasupra nucile pecan.Se coc inca 5 minute.

Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi dulci umpluti, copti de doua ori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Tartă cu spanac, ciuperci și branzeturi

Tartă cu spanac, ciuperci și branzeturi

Să începem cu Pate Brisée (aluatul de tartă): Înainte de a începe,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Retete vegetariene
CIUPERCI UMPLUTE LA CUPTOR

CIUPERCI UMPLUTE LA CUPTOR

Ciupercile se spala,se scot usor cotoarele si se curata negreala din "palarii". Se tin 10 minute

43 voturi    18 comentarii
40 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

    Superba prezentarea si sunt sigura ca acest produs este delicios.Felicitari.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

    Cred ca sunt foarte buni...

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

    De doua ori deliciosi....

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

      Delicios.Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

      Hmmm,ce delicios!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • •2 cartofi dulci mari
  • in coaja
  • •1 conserva (200 gr) ananas cubulete
  • scurse
  • •1 lingura ulei
  • •1 lingura unt
  • •1 lingura zahar brun
  • •1 lingurita coaja de portocala
  • •1/2 lingurita sare
  • •2 linguri nuci cajou
  • tocate

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Superba prezentarea si sunt sigura ca acest produs este delicios.Felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Praz gratinat (Gratin de poireau)