1. Se incinge cuptorul la 175C.Se strapunge fiecare cartof de doua ori, cu varful unui cutit.
2. Se coc cartofii aprox. 50 minute, pana cand se inmoaie.Se lasa deoparte la racit, ca sa poata fi tinuti in mana.Se reduce temperatura cuptorului la 160°C.
3. Se taie cartofii in jumatati pe lungime.Se scobesc cu grija, astfel incat sa nu se rupa coaja.Miezul se pune intr-un castron.Se pastreaza coaja.In castronul cu miez de cartof se adauga ananas, ulei, unt, zahar, coaja de portocala si sare.Se amesteca cu mixerul pana ce se obtine un piure pufos.
4. Se pun jumatatile fara miez pe o tava de cuptor.Se umple fiecare jumatate cu amestecul cu miez.Se coc 15 minute.Se presara deasupra nucile pecan.Se coc inca 5 minute.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii