autor:

Dachman Laura

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Cartofi dulci umpluti, copti de doua ori

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 mai 2009

Ingrediente
•2 cartofi dulci mari, in coaja, •1 conserva (200 gr) ananas cubulete, scurse, •1 lingura ulei, •1 lingura unt, •1 lingura zahar brun, •1 lingurita coaja de portocala, •1/2 lingurita sare, •2 linguri nuci cajou, tocate

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

1. Se incinge cuptorul la 175C.Se strapunge fiecare cartof de doua ori, cu varful unui cutit.
2. Se coc cartofii aprox. 50 minute, pana cand se inmoaie.Se lasa deoparte la racit, ca sa poata fi tinuti in mana.Se reduce temperatura cuptorului la 160°C.
3. Se taie cartofii in jumatati pe lungime.Se scobesc cu grija, astfel incat sa nu se rupa coaja.Miezul se pune intr-un castron.Se pastreaza coaja.In castronul cu miez de cartof se adauga ananas, ulei, unt, zahar, coaja de portocala si sare.Se amesteca cu mixerul pana ce se obtine un piure pufos.
4. Se pun jumatatile fara miez pe o tava de cuptor.Se umple fiecare jumatate cu amestecul cu miez.Se coc 15 minute.Se presara deasupra nucile pecan.Se coc inca 5 minute.

Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi dulci umpluti, copti de doua ori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Trufe cu seminte de canepa si quinoa

Trufe cu seminte de canepa si quinoa

Aceste bombonici sunt perfecte pentru copii mai ales pentru ca nu au zahar si apoi pentru proprietatile

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Risotto cu legume

Risotto cu legume

Risotto este preparatul cu orez cel mai popular al bucatariei italiene. Se foloseste un prez special,

1 vot    1 comentariu
40 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

    Superba prezentarea si sunt sigura ca acest produs este delicios.Felicitari.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

    Cred ca sunt foarte buni...

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

    De doua ori deliciosi....

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

      Delicios.Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

      Hmmm,ce delicios!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • •2 cartofi dulci mari
  • in coaja
  • •1 conserva (200 gr) ananas cubulete
  • scurse
  • •1 lingura ulei
  • •1 lingura unt
  • •1 lingura zahar brun
  • •1 lingurita coaja de portocala
  • •1/2 lingurita sare
  • •2 linguri nuci cajou
  • tocate

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    9 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

20 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Superba prezentarea si sunt sigura ca acest produs este delicios.Felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Rondele de vinete la cuptor Rondele de vinete la cuptor

Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime. Luam un cutit, in fiecare bucata de

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post

Se coc gogosarii intr-un ceaun de tuci in ulei, se pun intr-un vas cu capac si se presoara cu sare, asa se vor curata usor de pielite.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza dulce cu sos de rosii si smantana