autor:

valentina ionita

» » Aperitive

Cartofi fierti cu branza

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
5 cartofi, 50 g unt, branza rasa dupa gust, cascaval ras dupa gust, 2 - 3 linguri smantana (sau in functie de consistenta dorita), 3 - 4 linguri iaurt (sau in functie de consistenta dorita), sare, piper, nucsoara, Cantitatile se pot mari sau micsora in functie de necesitate.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare


Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cubulete si se fierb in apa cu sare. Din cartofii fierti si scursi de zeama se face un piure care se subtiaza cu unt, smantana si iaurt. Se amesteca cu branza si cascaval ras dupa gust si se potriveste de sare, piper si nucsoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi fierti cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza

"Labaneh" cu sumac

Prepararea iaurtului(”laban”) Se incalzeste laptele la foc mic pana fierbe; se lasa sa se raceasca

5 voturi    1 comentariu
28h
Aperitive cu brinza
Rulada colorata cu spanac

Rulada colorata cu spanac

Spanacul ales, spalat, se fierbe in apa cu sare cateva minute(10 minute), se scurege de apa, se toaca,

16 voturi    16 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 5 cartofi
  • 50 g unt
  • branza rasa dupa gust
  • cascaval ras dupa gust
  • 2 - 3 linguri smantana (sau in functie de consistenta dorita)
  • 3 - 4 linguri iaurt (sau in functie de consistenta dorita)
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • Cantitatile se pot mari sau micsora in functie de necesitate.

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cornulete cu salam