Se fierb cartofii in multa apa cu sare. Cind sunt facuti se scurg de apa si se pastreaza deoparte calzi.
Se pun in blender(sau fasul de mixer) uleiul de masline, ansoa, busuiocul, menta, piper si zeama de lamaie.
Se mixeaza cu viteza medie 1-2 min pina se obtine un sos gros. Se adauga caperele si se mixeaza iar.
Cartofii se servesc in farfurii incalzite, iar sosul se toarna pe deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii