Se fierb cartofii în coajă, securăţă şi se taie felii. Se aşază într-un vas termorezistent uns bine cu unt, un rând de cartofi, peste ei se adaugă un rând de brânză rasă pe răzătoarea mare şi câteva bucăţi de unt, se alternează straturile de cartofi şi brântă până terminăm cartofii şi brânza. Ultiml strat este de cartofi. Peste ei se toarnă ouăle bătute bine în care am adăugat şi smântâna. Cine mănâncă mai sărat poate pune şi un praf de sare în ele. Eu nu pun. Deasupra de rade caşcaval, se pun şi ultimele bucţi de unt şi se bagă la cuptor. Se lasă la cuptor până se rumenesc frumos şi deasupra.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii