autor:

Anonim

» » Aperitive

cartofi frantuzesti

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
cartofi, oua, smantana, unt, pesmet, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o tava unsa cu 50 g de unt se asaza jumatate din cantitatea de cartofi , peste cartofi se pun 2 oua taiate in felii rotunde , presarand deasupra sare. Se procedeaza la fel si cu restul de cartofi, oua si sare. Deasupra se adauga jumatate din cantitatea de smantana si pesmetul prajit in 50 g de unt . Se introduce la cuptor cca 15 min.La sfarsit se adauga restul de smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti

Cartofii se curata de coaja ,se taie felii mai groase si se pun la fiert in apa cu sare. Fierbem

63 voturi    18 comentarii
20 min
Salate din oua
Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti

Cartofii se fierb in coaja.Se fierb 4 oua, cascavalul se da pe razatoare, sunca se taie cubulete,

73 voturi    16 comentarii
1h
Salate din oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Polpettone de verdure