Se fierb cartofii in coaja, se lasa sa se raceasca dupa care se curata si se taie felii.
Se fierb ouale si se taie in felii subtiri.
Se rade branza telemea si se prepara o compozitie din telemea, branza de vaci, marar sau patrunjel si piper.
Se tapeteaza forma cu unt.
Se aseaza straturi alternative din cartofi, amestecul din branzeturi si oua, pana se umple forma.
Se toarna smantana peste compozitie.
Se rade cascavalul si se presara peste cartofi.
Se coace la 180 de grade.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii