Se fierb cartofii in coaja, se lasa sa se raceasca dupa care se curata si se taie felii.
Se fierb ouale si se taie in felii subtiri.
Se rade branza telemea si se prepara o compozitie din telemea, branza de vaci, marar sau patrunjel si piper.
Se tapeteaza forma cu unt.
Se aseaza straturi alternative din cartofi, amestecul din branzeturi si oua, pana se umple forma.
Se toarna smantana peste compozitie.
Se rade cascavalul si se presara peste cartofi.
Se coace la 180 de grade.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii