autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cartofi Frantuzesti

Autor: Scutaru Florin (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Scutaru Florin (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
Cartofi - 2 kg, Branza telemea - 400 gr, Branza de vaci - 200 gr, 10 oua, Smantana dulce - 400 gr, Cascaval - 200 gr, Unt - 40 gr

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se lasa sa se raceasca dupa care se curata si se taie felii.
Se fierb ouale si se taie in felii subtiri.
Se rade branza telemea si se prepara o compozitie din telemea, branza de vaci, marar sau patrunjel si piper.
Se tapeteaza forma cu unt.
Se aseaza straturi alternative din cartofi, amestecul din branzeturi si oua, pana se umple forma.
Se toarna smantana peste compozitie.
Se rade cascavalul si se presara peste cartofi.
Se coace la 180 de grade.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Frantuzesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cartofi  franţuzeşti

Cartofi franţuzeşti

Se fierb cartofii în coajă, securăţă şi se taie felii. Se aşază într-un vas termorezistent

21 voturi    7 comentarii
55 min
Budinci
Cartofi frantuzesti Doina

Cartofi frantuzesti Doina

Se spala foarte bine cartofii si se pun la fiert, in coaja, intr-un litru de apa rece, aproximativ

97 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Cartofi - 2 kg
  • Branza telemea - 400 gr
  • Branza de vaci - 200 gr
  • 10 oua
  • Smantana dulce - 400 gr
  • Cascaval - 200 gr
  • Unt - 40 gr

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Biscuiti din branza cheddar