Curatati cartofii si ii fierbeti in apa cu sare.Dupa ce s-au fiert ii taiati in felii potrivit de groase.
Intr-o tava unsa bine cu unt se aseaza alternativ felii de cartof cu felii de ou fiert.
Intinde deasupra jumatate din cantitatea de smintina batuta cu pesmetul rumenit(separat in unt).
Lasa la cuptor,la foc potrivit,aproximativ 30 de minute.
Spre final,toarna restul de smintina si presara deasupra verdeata tocata.
Inainte de a opri focul cu citeva minute,rade deasupra cam 100-150 de cascaval sau mozzarella.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii