autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cartofi frantuzesti cu branza

Autor: GABRIELA DUMITRACHE (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 28 august 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA DUMITRACHE (Maestru bucatar)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 28 august 2007

Ingrediente
1,5 kg cartofi, 4 oua, 500g smantana, 500g branza,50g unt, legatura verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

25 voturi

Mod de preparare

Se curata si se fierb cartofii,dupa care se fac un piure impreuna cu untul si se dau 10 min la cuptor.Intre timp se fierb ouale tari si se rade branza.Se scot cartofii de la cuptor,ouale se taie rondele si se asaza in tava,se pune smantana iar apoi branza rasa dupa care se mai baga la cuptor pana se rumeneste branza.Dupa ce se scot se presara verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
CASCAVAL PANE DIETETIC

CASCAVAL PANE DIETETIC

Feliile de caşcaval se ung cu puţin ulei de măsline, se tăvălesc prin tărâţe de ovăz, apoi

6 voturi    2 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Rulada cu spanac si crema de branza

Rulada cu spanac si crema de branza

Se face mai intai un blat din pandispan in care se pune si piureul de spanac. Se separa oualele,

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

25 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg cartofi
  • 4 oua
  • 500g smantana
  • 500g branza,50g unt, legatura verdeata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de cascaval cu somon afumat