autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cartofi frantuzesti cu branza

Autor: GABRIELA DUMITRACHE (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 28 august 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA DUMITRACHE (Maestru bucatar)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 28 august 2007

Ingrediente
1,5 kg cartofi, 4 oua, 500g smantana, 500g branza,50g unt, legatura verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

25 voturi

Mod de preparare

Se curata si se fierb cartofii,dupa care se fac un piure impreuna cu untul si se dau 10 min la cuptor.Intre timp se fierb ouale tari si se rade branza.Se scot cartofii de la cuptor,ouale se taie rondele si se asaza in tava,se pune smantana iar apoi branza rasa dupa care se mai baga la cuptor pana se rumeneste branza.Dupa ce se scot se presara verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Aperitiv picant cu telemea de oaie-“Shankalish”

Aperitiv picant cu telemea de oaie-“Shankalish”

Telemeaua se pune intr-un bol si se sfarama cu o furculita. Se taie marunt ardeiul verde,ardeii

21 voturi    16 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Rulada de cascaval

Rulada de cascaval

Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

25 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg cartofi
  • 4 oua
  • 500g smantana
  • 500g branza,50g unt, legatura verdeata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Puricei muntenesti
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide