autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cartofi frantuzesti cu branza

Autor: GABRIELA DUMITRACHE (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 28 august 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA DUMITRACHE (Maestru bucatar)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 28 august 2007

Ingrediente
1,5 kg cartofi, 4 oua, 500g smantana, 500g branza,50g unt, legatura verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

25 voturi

Mod de preparare

Se curata si se fierb cartofii,dupa care se fac un piure impreuna cu untul si se dau 10 min la cuptor.Intre timp se fierb ouale tari si se rade branza.Se scot cartofii de la cuptor,ouale se taie rondele si se asaza in tava,se pune smantana iar apoi branza rasa dupa care se mai baga la cuptor pana se rumeneste branza.Dupa ce se scot se presara verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval

Bulete de cascaval

Se da cascavalul prin razatoare mica se adauga oul batut, praful de copt si la urma faina. Se framanta

143 voturi    45 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Banana La cuptor

Banana La cuptor

Se ia o banana potrivita(galbena), se taie pe lung dar nu de tot, se scoate din banana o mica portiune

3 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

25 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg cartofi
  • 4 oua
  • 500g smantana
  • 500g branza,50g unt, legatura verdeata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Platou cu branzeturi