autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cartofi gratinati

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 persoane): 300 g cartofi, , 2 cepe mici, , 2 linguri capere, , sare, , piper, , 2 pahare iaurt (crema), , 2 lingurite amidon, , 2 galbenusuri, , 1/2 lingurita boia dulce.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii, se curata de coaja, se taie felii si se amesteca cu ceapa curatata si tocata marunt si cu caperele. Se sareaza, se pipereaza si se pun intr-o forma rezistenta la foc.
Se pun intr-o craticioara iaurtul impreuna cu amidonul, se lasa sa se incalzeasca putin, se incorporeaza galbenusurile si boiaua, se amesteca si se gusta de sare si piper.
Se toarna sosul astfel preparat peste cartofi si se dau aproximativ 10 minute la cuptorul incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Gratin Dauphinois/Cartofi gratinati

Gratin Dauphinois/Cartofi gratinati

O noua reteta din Turul Frantei prezentata la Eurosport. De data aceasta, o reţetă populară în

46 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Cartofi gratinati cu parmesan ceapa rosie si susan

Cartofi gratinati cu parmesan ceapa rosie si susan

Aceasta reteta am gasito pe http://gourmandine.ro/ si m-am indragostit la prima vedere :) - spalati

6 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 persoane): 300 g cartofi
  • 2 cepe mici
  • 2 linguri capere
  • sare
  • piper
  • 2 pahare iaurt (crema)
  • 2 lingurite amidon
  • 2 galbenusuri
  • 1/2 lingurita boia dulce.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Paine prajita cu usturoi