Faina dizolvata in 200 ml de lapte in 100 g de unt incalzit si se amesteca continuu. Se adauga restul de lapte smantana,oua si se continua fierberea. Sosul obtinut se amesteca cu cartofi , branza de vaci si 50 g de cascaval. In tava unsa cu 50 g de unt se toarna compozitia , se presara restul de cascaval si se introduc la cuptor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii