autor:

Anonim

» » Aperitive

cartofi gratinati cu branza de vaci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
cartofi, branza de vaci, faina, lapte, oua, sare, cascaval, smantana, unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Faina dizolvata in 200 ml de lapte in 100 g de unt incalzit si se amesteca continuu. Se adauga restul de lapte smantana,oua si se continua fierberea. Sosul obtinut se amesteca cu cartofi , branza de vaci si 50 g de cascaval. In tava unsa cu 50 g de unt se toarna compozitia , se presara restul de cascaval si se introduc la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi gratinati cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de vinete cu maioneza si usturoi

Salata de vinete cu maioneza si usturoi

Se coc vinetele (eu le-am copt pe tabla si au iesit mai inchise la culoare), se curata si se pun

10 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Sandvis cu pui

Sandvis cu pui

Carnea se spala. Se curata. Se pune deoparte si se pregateste sosul. Se amesteca sucul de lamaie

1 vot    1 comentariu
21h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
PORUMB COPT