Se spala cartofii si se fierb timp de 40 minute.Se scurg de apa,se lasa sa se raceasca si ii curatam de coaja.Se taie pe orizontal in trei parti ,cu grija sa nu se rupa,si pe prima felie de cartof adaugam branza pentru topit,se acopera cu a doua felie de cartof,adaugam alta felie de branza ,urmeaza ultima felie de cartof si condimentam cu sare si piper.Se inveleste fiecare cartof cu o felie de kaizer ,sunca sau bacon,se fixeaza cu o scobitoare si se pune intr-o tava unsa cu unt.La fel se procedeaza cu restul cartofilor.Se incalzeste cuptorul si se tin timp de 12-15 minute la temperatura de 220 grade pana se topeste branza,cartofii capata o culoare aurie si kaizer-ul pare crocant.Se servesc imediat cu putin patrunjel verde deasupra.Se servesc ca aperitiv sau garnitura la friptura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii