Cartofii se firb 15 min.in apa sarata cu foaia de dafin si chimenul,dupa care se scurg,se decojesc si se lasa la racit.Se curata spanacul,se spala,se opareste si se lasa sa se raciasca.Se toaca usturoiul si se caleste impreun cu spanacul cu o lingura de unt.Branza se taie cuburi.Cartofii se taie in jumatate,pe lungime si se scobesc putin.O jumatate se umple cu spanac si branza si cealalta se asaza deasupra ei.Fiecare sandvis cu cartofi se infasoara intr-o felie de slaninuta.Se incinge cuptorul la 180°.Se incing 2 linguri de unt si ulei si se ung cartofii.Se asaza in tava acoperitacu hartie si se coc in cuptor 15 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii