autor:

moruzov_raluca

» » Aperitive

CARTOFI IN MANTA DE SLANINUTA

Autor: moruzov_raluca (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: moruzov_raluca (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
12 certofi care se mentin tari la fiert,o foaie dafin,1 lingurita chimen,sare,300g spanac,1 catel usturoi, linguri unt, branza Gouda,12 felii slaninuta impanata,2 linuri ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Cartofii se firb 15 min.in apa sarata cu foaia de dafin si chimenul,dupa care se scurg,se decojesc si se lasa la racit.Se curata spanacul,se spala,se opareste si se lasa sa se raciasca.Se toaca usturoiul si se caleste impreun cu spanacul cu o lingura de unt.Branza se taie cuburi.Cartofii se taie in jumatate,pe lungime si se scobesc putin.O jumatate se umple cu spanac si branza si cealalta se asaza deasupra ei.Fiecare sandvis cu cartofi se infasoara intr-o felie de slaninuta.Se incinge cuptorul la 180°.Se incing 2 linguri de unt si ulei si se ung cartofii.Se asaza in tava acoperitacu hartie si se coc in cuptor 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "CARTOFI IN MANTA DE SLANINUTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Gogosele aperitiv cu ciuperci

Gogosele aperitiv cu ciuperci

Gogosele: Apa se pune la fiert impreuna cu margarina sau uleiul si sarea. Se da in clocot, apoi

9 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive
Budinca din dovlecei

Budinca din dovlecei

Dovleceii curatati se taie cu un cutit econom (din acela pentru curatat) sa iasa ca niste tagliatele.

7 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 12 certofi care se mentin tari la fiert,o foaie dafin,1 lingurita chimen,sare,300g spanac,1 catel usturoi, linguri unt, branza Gouda,12 felii slaninuta impanata,2 linuri ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Bruschete cu rosii