autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

cartofi inabusiti cu cotlet de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ulei, cartofi, sare, ceapa, cascaval, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se inabusa la cuptor intr-o tava unsa cu 25 ml de ulei si 50 ml de apa. Cartofii si ceapa se inabusa in 100 ml de ulei si 100 ml de apa, apoi se adauga si sare. Intr-o alta tava unsa cu 25 ml de ulei se asaza jumatate din feliile de cartofi si ceapa, peste care se adauga bucatile de cotlet, se acopera cu restul de cartofi si ceapa, deasupra se presara cascaval ras. Se introduce tava la cuptor 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi inabusiti cu cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Oua umplute cu pasta de avocado

Oua umplute cu pasta de avocado

Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie pe jumătate. Se curăţă de coajă fructul de avocado

5 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de vinete(coapte) cu pasta de rosii(specific arab)

Salata de vinete(coapte) cu pasta de rosii(specific arab)

Intr-o tigaie se pune uleiul de masline,in care se prajeste ceapa taiata marunt;cind e aurie,se pune

26 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
cartofi " gratin"