Curatam, spalam, taiem cartofii in patru pe lungime si ii punem la fiert cu sare. Cand sunt aproape gata,(80% fierti) ii strecuram si ii lasam sa se raceasca 10-15 minute.Incingem cuptorul la 2oo de grade.Asezam cartofii intr-o tava, punem chilli, defacem plantele si le repartizam uniform in tava, adugam catei de usturoi taiati in doua si uleiul de masline repartizat peste toti cartofii. Coacem cca. 20-25 minute pana se rumesc bine.
Timpul de coacere poate varia in functie de cartofi si de cuptor. Se pot servi ca atare cu salata verde in timpul postului sau ca si garnitura. Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii