Cartofii se curata de coaja ,se spala bine,se scurg pe un servet de bucatarie curat,se aseaza in tava tapetata,;
Morcovul se curata de coaja,se taie rondele,ceapa se taie in patru,se sareaza se ung cu ulei amestecandu-i cu mainile,se introduc la cuptor cam 40-45 minute la 220°C
Cartofii se vor rumenii in exterior,iar in interior raman ''piure'';
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii