Mai intai se da drumul la cuptor.Cartofii se curata,se spala si se taie cuburi. Ceapa se taie fasii, morcovul se taie rondele,iar usturoiul se curata si se zdrobeste sau se toaca marunt.
Totul se adauga intr-un castron incapator, se stropeste cu ulei de masline, se presara oregano,boia dulce,sare dupa gust,cimbru si 2 linguri pasta de tomate. Se amesteca totul cu o lingura.Apoi se toarna intr-o tava(teflonata) acoperindu-se cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor timp de 45 de minute. Se inlatura foaia de aluminiu si se mai lasa inca 10 minute pentru a se rumeni. Se pot servi ca atare, sau ca garnitura. Presarati si patrunjel tocat marunt :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii