Mai intai se da drumul la cuptor.Cartofii se curata,se spala si se taie cuburi. Ceapa se taie fasii, morcovul se taie rondele,iar usturoiul se curata si se zdrobeste sau se toaca marunt.
Totul se adauga intr-un castron incapator, se stropeste cu ulei de masline, se presara oregano,boia dulce,sare dupa gust,cimbru si 2 linguri pasta de tomate. Se amesteca totul cu o lingura.Apoi se toarna intr-o tava(teflonata) acoperindu-se cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor timp de 45 de minute. Se inlatura foaia de aluminiu si se mai lasa inca 10 minute pentru a se rumeni. Se pot servi ca atare, sau ca garnitura. Presarati si patrunjel tocat marunt :)
Reteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mereReteta de ciorba de peste. Ciorba de peste reteta simpla. Reteta de bors de peste. Retete cu peste.
Ciorba de pestePentru bezea mixam cele 4 albusuri cu un praf de sare pana devin spuma, apoi adaugam cate o lingura din zahar pana il terminam.
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutuiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii