Reteta postata pe: 25 martie 2007
Ingrediente
3-4 cartofi medii,2 galbenusuri,un castron mic cu amestec de branza de vaci si telemea desarata, o ceasca de lapte, putin cimbru uscat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Speli bine cartofii si ii fierbi in coaja.Cand se patrund usor cu furculita,ii scurgi,ii cureti de coaja si ii strivesti usor.
Amesteci galbenusurile cu branza si laptele,adaugi un varf de cutit de cimbru uscat,bine maruntit si pui totul peste cartofi.
Torni compozitia intr-un vas uns cu unt si dai la cuptor pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Se curata cartofii si se taie cubulete. Se pun la prajit cateva minute, cat sa se inmoaie, nu sa
28 voturi
16 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se curata, se spala, se taie in sferturi si se introduc la cuptorul incins. Cand sunt aproape
7 voturi
7 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate