autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cartofi la cuptor

Autor: Ramona Barbalata (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 martie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ramona Barbalata (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 martie 2007

Ingrediente
3-4 cartofi medii,2 galbenusuri,un castron mic cu amestec de branza de vaci si telemea desarata, o ceasca de lapte, putin cimbru uscat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Speli bine cartofii si ii fierbi in coaja.Cand se patrund usor cu furculita,ii scurgi,ii cureti de coaja si ii strivesti usor.
Amesteci galbenusurile cu branza si laptele,adaugi un varf de cutit de cimbru uscat,bine maruntit si pui totul peste cartofi.
Torni compozitia intr-un vas uns cu unt si dai la cuptor pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Se parlesc pulpele, se spala ,se lasa la scurs, se stropesc cu putin ulei si apoi se condimenteaza

8 voturi    21 comentarii
45 min
Fripturi
Carnati si carne afumata cu cartofi la cuptor

Carnati si carne afumata cu cartofi la cuptor

Nimic mai simplu si mai bun. Curatam cartofii ii spalam si ii taiem bucati potrivite . Ii punem

6 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

19 voturi

Ingrediente

  • 3-4 cartofi medii,2 galbenusuri,un castron mic cu amestec de branza de vaci si telemea desarata
  • o ceasca de lapte
  • putin cimbru uscat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Ardei rosii, umpluti cu pasta de branza