autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cartofi la cuptor

Autor: Ramona Barbalata (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 martie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ramona Barbalata (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 martie 2007

Ingrediente
3-4 cartofi medii,2 galbenusuri,un castron mic cu amestec de branza de vaci si telemea desarata, o ceasca de lapte, putin cimbru uscat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Speli bine cartofii si ii fierbi in coaja.Cand se patrund usor cu furculita,ii scurgi,ii cureti de coaja si ii strivesti usor.
Amesteci galbenusurile cu branza si laptele,adaugi un varf de cutit de cimbru uscat,bine maruntit si pui totul peste cartofi.
Torni compozitia intr-un vas uns cu unt si dai la cuptor pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Aripi de pui cu cartofi si sos la cuptor

Aripi de pui cu cartofi si sos la cuptor

Se spala carnea, se usuca si se asaza intr-o tava (se pune prima pentru ca fierbe mai greu). Peste

6 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Fierbem cartofii in coaja. Dupa ce se racesc, se curata, se razuiesc pe razatoarea mare, se calesc

10 voturi    13 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

19 voturi

Ingrediente

  • 3-4 cartofi medii,2 galbenusuri,un castron mic cu amestec de branza de vaci si telemea desarata
  • o ceasca de lapte
  • putin cimbru uscat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Friganele cu parmezan la Doubletta