autor:

» » Aperitive

Cartofi la cuptor

Autor: Ramona Barbalata (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 martie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ramona Barbalata (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 martie 2007

Ingrediente
3-4 cartofi medii,2 galbenusuri,un castron mic cu amestec de branza de vaci si telemea desarata, o ceasca de lapte, putin cimbru uscat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Speli bine cartofii si ii fierbi in coaja.Cand se patrund usor cu furculita,ii scurgi,ii cureti de coaja si ii strivesti usor.
Amesteci galbenusurile cu branza si laptele,adaugi un varf de cutit de cimbru uscat,bine maruntit si pui totul peste cartofi.
Torni compozitia intr-un vas uns cu unt si dai la cuptor pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cartofi gratinati la cuptor

Cartofi gratinati la cuptor

Se curata cartofii si se taie cubulete. Se pun la prajit cateva minute, cat sa se inmoaie, nu sa

28 voturi    16 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
cartofi la cuptor cu salata

cartofi la cuptor cu salata

Cartofii se curata, se spala, se taie in sferturi si se introduc la cuptorul incins. Cand sunt aproape

7 voturi    7 comentarii
20 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

19 voturi

Ingrediente

  • 3-4 cartofi medii,2 galbenusuri,un castron mic cu amestec de branza de vaci si telemea desarata
  • o ceasca de lapte
  • putin cimbru uscat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Saratele cu cascaval