Pasul 1
Taiem cartofii in rondele groase de o jumatate de cm. Taiem ardeiul in fasii subtiri. Tocam marunt mararul.
Pasul 2:
Incalzim cuptorul. Pregatim un vas pentru cuptor in care aranjam rondelele de cartof. Turnam deasupra cartofilor cele 2 linguri de ulei. Condimentam cu sare, piper si paprika afumata. Amestecam bine, pentru a se intrepatrunde toate aromele. Punem fasiile de ardei. Presaram deasupra cascavalul ras.
Pasul 3:
Acoperim vasul cu folie de aluminiu si il introducem in cuptorul incalzit pentru 35-40 de minute.
Pasul 4:
Cand cartofii sunt moi (dupa cele 35-40 de minute), scoatem tava din cuptor si indepartam folia. Introducem din nou vasul cu cartofi in cuptorul incalzit pentru 5-10 minute.
Pasul 5:
Cand preparatul este auriu, il scoatem din cuptor. Presaram deasupra mararul tocat.
Pasul 6:
Servim cald, ca si garnitura, langa orice tip de carne.
Reteta video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/cartofi-la-cuptor.html
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii