Cartofi la cuptor

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Cartofi la cuptor

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi curatati si spalati
  • un ardei gras curatat si spalat
  • 70 gr de cascaval ras pe razatoarea mica
  • o legatura de marar spalat
  • 2 linguri de ulei
  • o lingura de paprika afumata
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Pasul 1

Taiem cartofii in rondele groase de o jumatate de cm. Taiem ardeiul in fasii subtiri. Tocam marunt mararul.

Pasul 2:

Incalzim cuptorul. Pregatim un vas pentru cuptor in care aranjam rondelele de cartof. Turnam deasupra cartofilor cele 2 linguri de ulei. Condimentam cu sare, piper si paprika afumata. Amestecam bine, pentru a se intrepatrunde toate aromele. Punem fasiile de ardei. Presaram deasupra cascavalul ras.

Pasul 3:

Acoperim vasul cu folie de aluminiu si il introducem in cuptorul incalzit pentru 35-40 de minute.

Pasul 4:

Cand cartofii sunt moi (dupa cele 35-40 de minute), scoatem tava din cuptor si indepartam folia. Introducem din nou vasul cu cartofi in cuptorul incalzit pentru 5-10 minute.

Pasul 5:

Cand preparatul este auriu, il scoatem din cuptor. Presaram deasupra mararul tocat.

Pasul 6:

Servim cald, ca si garnitura, langa orice tip de carne.

Reteta video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/cartofi-la-cuptor.html

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci