Cartofii se spala, se curata si se taie in 6-8 bucati pe lungime.
Din condimentele noastre + uleiul de masline+ mustarul formam o pasta care o punem peste cartofi si amestecm bine sa fie unsi toti cartofii.
Ii punem intr-o tava unsa cu ulei si ii dam la cuptor pt 40-50 de min. pana formeaza o crusta frumoasa deasupra.
Se servesc alaturi de salate sau sosuri, eu i-am servit alaturi de un sos tzatziki, merge minunat.
Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii