Cartofii se spala, se curata si se taie in 6-8 bucati pe lungime.
Din condimentele noastre + uleiul de masline+ mustarul formam o pasta care o punem peste cartofi si amestecm bine sa fie unsi toti cartofii.
Ii punem intr-o tava unsa cu ulei si ii dam la cuptor pt 40-50 de min. pana formeaza o crusta frumoasa deasupra.
Se servesc alaturi de salate sau sosuri, eu i-am servit alaturi de un sos tzatziki, merge minunat.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii