autor:

mihaela velicu

» » Aperitive

Cartofi la cuptor umpluti cu branza

Autor: mihaela velicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela velicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 octombrie 2012

Ingrediente
6 cartofi, 1 ou, putin marar verde, 200g branza telemea, 3 linguri smantana, piper, sare, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

21 voturi

Mod de preparare

Se spala cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja.
Se fierb cat sa ramana destul de tari, sa nu se farame cand ii scobim.
Dupa ce au fiert ii scurgem de apa si-i lasam sa se raceasca.
II curatam de coaja si ii scobim cu grija.
Amestecam intr-un castron miezul de la un cartof cu branza, mararul, oul si o lingura de smantana.
Umplem cartofii cu compozitia de branza, ii punem intr-un vas si-i bagam ii cuptorul incins pentru 20-25 de minute.
Inainte de a-i baga in cuptor ii stropim cu putin ulei de masline.
II scoatem cand s-au rumenit si ii servim cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cartofi umpluti cu branza la cuptor

Cartofi umpluti cu branza la cuptor

Se spala cartofii cu un buretel si se pun la fiert in coaja in apa rece cat sa-i acopere cu 2-3 cm. Se

25 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Corabioare aperitiv

Corabioare aperitiv

Se pregateste pasta din banza de vaci in cazul in care nu aveti branza tip Almete. Se taie bagheta

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2013

    Delicios!!!

  • Fara foto

    Viorica Nistor , 22 septembrie 2013

    f buna si usoara.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2012

    O bunatateeeeeee

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2012

      Deliciosi!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

21 voturi

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 1 ou
  • putin marar verde
  • 200g branza telemea
  • 3 linguri smantana
  • piper
  • sare
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela velicu
Chec cu zahar ars

Chec cu zahar ars

Punem 100g zahar intr-o cratita si il ardem. Exista doua variante si anume, aduagam cana de lapte

9 voturi    1 comentariu
2h 10 min
Dulciuri diverse
Salata Caprese

Salata Caprese

Spalati rosiile, le taiati felii iar cu branza faceti la fel. Le asezati pe o farfurie, alternand

11 voturi    2 comentarii
30 min
Salate diverse
Coltunasi din aluat cu cartofi umpluti cu branza

Coltunasi din aluat cu cartofi umpluti cu branza

Fierbem cartofii cu tot cu coaja. Ii scoatem din apa in care au fiert si ii lasam sa se raceasca. Ii

24 voturi    2 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje

COSTEO (Chef de cuisine)

Delicios!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Feta cu chimen si lamaie