autor:

Dachman Laura

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Cartofi noi crocanti la cuptor

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
Cantitate : 4 portii, Ingrediente, •1 kg cartofi noi, •3 tije de ceapa verde, •2 maini de masline negre, curatate de samburi, •1 lingura frunze de cimbru, •1 legatura mica de rozmarin, rupta in bucatele sau 1 lingurita praf (dn plic), •6 linguri ulei de masline, •1 lingura otet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Se incinge cuptorul la 220ºC.Se fierb cartofii pana se inmoaie, aprox.12 minute..Se scurg, se injumatatesc si se rastoarna intr-un vas.Se adauga ceapa, maslinele si ierburile, apoi se stropesc cu 5 linguri ulei si se asesoneaza.Se amesteca cartofii.
2. Se rastoarna amestecul de cartofi intr-o tava de copt si se preseaza.Se amesteca otetul cu restul de ulei si se da totul la cuptor pentru 40 minute, pana se rumeneste.

unt/margarina topit(a),
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi crocanti la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Ratatouille de ardei (reteta franceza)

Ratatouille de ardei (reteta franceza)

Se curata legumele, se spala, se taie ceapa julien, ardeii se taie in bucati mai marisoare. Se incinge

12 voturi    4 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Sarmalute cu verdeturi

Sarmalute cu verdeturi

1. Punem o oala cu apa la infierbantat. 2. Spalam loboda, eliminam cotoarele si o punem la oparit

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

    tare buni!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

    Arata minunat!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Imi plac tare mult...,iar reteta ta este super...

    • IONELA

      IONELA (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009

      Foarte bine arata, cred ca sunt si gustosi, sper sa incerc si eu in curand.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

      Foarte interesanta reteta. Si eu fac des cartofi crocanti. Voi incerca si aceasta reteta. Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • Cantitate : 4 portii
  • Ingrediente
  • •1 kg cartofi noi
  • •3 tije de ceapa verde
  • •2 maini de masline negre
  • curatate de samburi
  • •1 lingura frunze de cimbru
  • •1 legatura mica de rozmarin
  • rupta in bucatele sau 1 lingurita praf (dn plic)
  • •6 linguri ulei de masline
  • •1 lingura otet

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Zacusca de vinete