autor:

Dachman Laura

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Cartofi noi crocanti la cuptor

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
Cantitate : 4 portii, Ingrediente, •1 kg cartofi noi, •3 tije de ceapa verde, •2 maini de masline negre, curatate de samburi, •1 lingura frunze de cimbru, •1 legatura mica de rozmarin, rupta in bucatele sau 1 lingurita praf (dn plic), •6 linguri ulei de masline, •1 lingura otet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Se incinge cuptorul la 220ºC.Se fierb cartofii pana se inmoaie, aprox.12 minute..Se scurg, se injumatatesc si se rastoarna intr-un vas.Se adauga ceapa, maslinele si ierburile, apoi se stropesc cu 5 linguri ulei si se asesoneaza.Se amesteca cartofii.
2. Se rastoarna amestecul de cartofi intr-o tava de copt si se preseaza.Se amesteca otetul cu restul de ulei si se da totul la cuptor pentru 40 minute, pana se rumeneste.

unt/margarina topit(a),
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi crocanti la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Spanac cu iaurt si usturoi

Spanac cu iaurt si usturoi

Pasul 1: Tocam marunt ceapa. Zdrobim usturoiul. Punem usturoiul zdrobit peste iaurt, adaugam

4 voturi    0 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Pangasius   cu legume

Pangasius cu legume

Morcovii, cartofii si conopida se curata si se spala. Ceapa se taie solzisori si se caleste impreuna

6 voturi    10 comentarii
40 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

    tare buni!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

    Arata minunat!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Imi plac tare mult...,iar reteta ta este super...

    • IONELA

      IONELA (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009

      Foarte bine arata, cred ca sunt si gustosi, sper sa incerc si eu in curand.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

      Foarte interesanta reteta. Si eu fac des cartofi crocanti. Voi incerca si aceasta reteta. Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • Cantitate : 4 portii
  • Ingrediente
  • •1 kg cartofi noi
  • •3 tije de ceapa verde
  • •2 maini de masline negre
  • curatate de samburi
  • •1 lingura frunze de cimbru
  • •1 legatura mica de rozmarin
  • rupta in bucatele sau 1 lingurita praf (dn plic)
  • •6 linguri ulei de masline
  • •1 lingura otet

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

25 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Paste din orez cu sos de legume. Pentru vegetarieni si nu numai !