autor:

» » Aperitive

Cartofi noi cu cas de oi

Autor: bartchevici alina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bartchevici alina (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Ingrediente
1 kg de cartofi noi, , 300g cas de oi(poti folosi orice fel de branza,dupa gust),, 200g smantana,, 3 linguri margarina,, 1 legatura de marar.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Speli bine cartofii si ii pui la fiert cu tot cu coaja. apoi ii cureti cat sunt calzi si ii tai rondele. amesteci casul dat pe razatoare cu 2 linguri de margarina si smantana. intr-un vas uns bine cu margarina asezi un rand de cartofi, iar peste cartofi intinzi o cantitate potrivita e cas de oi.dai la cuptor pentru 10-15 minute.ii mananci calzi, cu smantana ,presarati cu marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu cas de oi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cartofi noi la cuptor cu cas de oaie

Cartofi noi la cuptor cu cas de oaie

Cartofii curatati, spalati, se taie felii, se sareaza se aseaza intrun vas rezistent pt cuptor,

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi noi
  • 300g cas de oi(poti folosi orice fel de branza,dupa gust),
  • 200g smantana,
  • 3 linguri margarina,
  • 1 legatura de marar.

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pachetele din frunze de vita pentru aperitiv