autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cartofi noi cu cas de oi

Autor: bartchevici alina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bartchevici alina (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Ingrediente
1 kg de cartofi noi, , 300g cas de oi(poti folosi orice fel de branza,dupa gust),, 200g smantana,, 3 linguri margarina,, 1 legatura de marar.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Speli bine cartofii si ii pui la fiert cu tot cu coaja. apoi ii cureti cat sunt calzi si ii tai rondele. amesteci casul dat pe razatoare cu 2 linguri de margarina si smantana. intr-un vas uns bine cu margarina asezi un rand de cartofi, iar peste cartofi intinzi o cantitate potrivita e cas de oi.dai la cuptor pentru 10-15 minute.ii mananci calzi, cu smantana ,presarati cu marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu cas de oi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cartofi noi la cuptor cu cas de oaie

Cartofi noi la cuptor cu cas de oaie

Cartofii curatati, spalati, se taie felii, se sareaza se aseaza intrun vas rezistent pt cuptor,

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Saleuri cu parmezan

Saleuri cu parmezan

Intindem foietajul si ungem cu unt moale in strat foarte subtire pe toata suprafata. Presaram

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi noi
  • 300g cas de oi(poti folosi orice fel de branza,dupa gust),
  • 200g smantana,
  • 3 linguri margarina,
  • 1 legatura de marar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Cornuri cu branza si marar