autor:

valentina ionita

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CARTOFI NOI CU CHIMEN

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
cartofi noi, seminte de chimen

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Cartofii noi se curata,se spala si se fierb in apa clocotita cu un praf de sare si seminte de chimen.Daca sunt micuti pueti sa-i lasati intregi.
Cand sunt fiert,se scurg de zeama,dar se pastreaza semintele de chimen.Se servesc calzi cu unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "CARTOFI NOI CU CHIMEN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de fasole verde

Mancarica de fasole verde

Curatam morcovii si ii dam pe razatoarea cea mai mica. Intr-o cratita incalzim uleiul si adaugam

6 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Quinoa cu legume

Quinoa cu legume

Se caleste usturoiul feliute si ceapa tocata marunt. Se adauga si ardeiul taiat cubulete, apoi ciupercile

14 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • cartofi noi
  • seminte de chimen

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Ciuperci cu sos de smantana