autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aperitive

Cartofi noi

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Ingrediente
5-6cartofi noi, 5 linguri ulei de palmier, sare, marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata cartofii,mararul,se spala.Cartofii se preseaza intr-un prosop,se frig in uleiul de palmier,se potrivesc de sare.Se folosesc ca si garnitura presarati cu marar verde tocat(La Chiftelute Iuliana)
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pulpe de pui cu cartofi noi la tava

Pulpe de pui cu cartofi noi la tava

Se spala pulpele, se sareaza pe ambele parti si se pun intr-o tava mare. Cartofii se curata , se

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
APERITIV DIN CARTOFI NOI

APERITIV DIN CARTOFI NOI

Se spala bine cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se lasa putin la racit

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 5-6cartofi noi
  • 5 linguri ulei de palmier
  • sare
  • marar verde

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Buni, buni, Iuliana.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Gustare etajata