Se incinge o tigaie cu teflon, mai adinca, apoi se pune uleiul si cind este infeirbintat se adauga cartofii taiati cubulete. Se amesteca bine si se pune 1-2 linguri de apa peste ei apoi se lasa sa se dunstuiasca citeva minute. Cind sunt pe jumatate gata se adauga felioarele de mere si oregano, putina sare si piper si se mai caleste pina ce merele sunt moi si cartofii patrunsi bine.
Se serveste ca si garnitura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii