Cartofii se fierbîn coajă, se curăţă şi se dau prin răzătoarea mică. Se amestecă cu făina, jumătate din margarină, sare şi puţin piper. Din acest amestec se modelează pe planşetă unul, două suluri de grosimea degetului din care se taie bucăţele şi li se dă forma de bastonaşe. Într-o oală, cu apă clocotită, se pun bastonaşele şi se fierb 20 de minute, până se ridică deasupra apei. Se scot cu lingura de supă, se pun pe un platou şi se presară cu pesmetul prăjit în margarină şi mărar fin tocat.
Poftă bună!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii